Hostal de la Mancha

Sierra, La Floresta
Hostal de la Mancha Genel
Hostal de la Mancha Genel
Hostal de la Mancha Genel
Hostal de la Mancha Öne Çıkan Resim
Hostal de la Mancha Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Hostal de la Mancha
Av. La Coruna, Valladolid N24-562 Sierra, La Floresta

Hostal de la Mancha misafirlere Quito merkezinde, Trude Sojka Kültür Evi yakınında ve Ulusal Politeknik Okulu ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Quicentro Sur Mall, Quito, Ekvator ile 14,1 mi (22,7 km) ve Ekvator Pontificia Katolik Üniversitesi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

8 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Habitación
Habitación Doble 2 Camas Individuales
Studio
Studio Suite Triple
Room
Habitación Doble Standard
Room
Habitación Estándar Individual
Room
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x