Hostal Comercio

Costa Blanca, Denia Tarihi Kenti
Hostal Comercio Öne Çıkan Resim
Hostal Comercio Dış Mekan
Hostal Comercio Dış Mekan
Hostal Comercio İç Mekan
Hostal Comercio Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
Hostal Comercio
Carrer de la Via, 43 Costa Blanca, Denia Tarihi Kenti

Hostal Comercio misafirlere Denia bölgesinde, plaj yakınında, Denia Etnoloji Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Denia Marina ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Accastillage Diffusion Denia ile 0,6 mi (1 km) ve Punta del Raset ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Hostelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x