Hostal Ciudad Antigua

Hellin
Hostal Ciudad Antigua Öne Çıkan Resim
Hostal Ciudad Antigua Dış Mekan
Hostal Ciudad Antigua Dış Mekan
Hostal Ciudad Antigua Dış Mekan
Hostal Ciudad Antigua İç Mekan
Image More +11 fotoğraf
Hostal Ciudad Antigua
Calle Asunción 8 , Hellin

Hostal Ciudad Antigua misafirlere Hellin merkezinde, Sierra de las Quebradas ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Embalse de Talave ile 12,1 mi (19,4 km) ve Mundo ile 20 mi (32,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x