Cortijo de Trifillas

Lietor
Cortijo de Trifillas Genel
Cortijo de Trifillas Genel
Cortijo de Trifillas Genel
Cortijo de Trifillas Genel
Cortijo de Trifillas Öne Çıkan Resim
Image More +32 fotoğraf
Cortijo de Trifillas
Carretera Rincon del Moro (A5) km 10 , Lietor

Cortijo de Trifillas misafirlere Lietor bölgesinde, dağda, Embalse de Talave ile 15,9 mi (25,6 km) mesafede ve Mirador del Diablo Seyir Balkonu ile 16,7 mi (26,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Rodea Grande Gözlem Noktası ile 17,4 mi (27,9 km) ve Arroyo de la Toba Şelalesi ile 17,9 mi (28,7 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda (La Floresta)
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda (Los Pagos)
Deluxe
Deluxe Süit (Trifillas)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x