Hostal Alhambra

Batı Endülüs, Nerja
Hostal Alhambra Öne Çıkan Resim
Hostal Alhambra Dış Mekan
Hostal Alhambra Dış Mekan
Hostal Alhambra Dış Mekan
Hostal Alhambra Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Hostal Alhambra
Calle Antonio Millón, 12 Batı Endülüs, Nerja

Hostal Alhambra misafirlere Nerja (Nerja Kent Merkezi) bölgesinde, Chanquete'nin Teknesi ve Barco de Chanquete "La Dorada" ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Balcon de Europa ile 0,4 mi (0,6 km) ve Salon Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.30 ve 13.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Akdeniz stili hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x