Hospedería Mirador de Llerena

Llerena
Hospedería Mirador de Llerena Genel
Hospedería Mirador de Llerena Öne Çıkan Resim
Hospedería Mirador de Llerena Dış Mekan
Hospedería Mirador de Llerena Dış Mekan
Hospedería Mirador de Llerena Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Hospedería Mirador de Llerena
Calle Aurora, 7 , Llerena

Llerena bölgesindeki Hospedería Mirador de Llerena konaklamanızda, Belediye Sarayı ve Plaza de Espana Meydanı yakınında konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Llerena Tarih Müzesi ile 0,1 mi (0,2 km) ve Santa Clara Manastırı ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 11.30, hafta sonu 8.00 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve kütüphane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x