Casa Rural el Águila

Montemolín
Casa Rural el Águila Genel
Casa Rural el Águila Öne Çıkan Resim
Casa Rural el Águila Dış Mekan
Casa Rural el Águila Dış Mekan
Casa Rural el Águila İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Casa Rural el Águila
CORREDERA ALTA, 32 , Montemolín

Montemolín bölgesindeki Casa Rural el Águila konaklamanızda, Belediye Havuzu ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kır evi Jamon Iberico Müzesi ile 8,4 mi (13,5 km) ve Sierra de Aracena Ulusal Parkı ile 16,2 mi (26,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kır evinde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Junior
Junior Süit
Room
Superior Sıra Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x