Hoshino Resorts RISONARE Kohamajima

Taketomi
Hoshino Resorts RISONARE Kohamajima Genel
Hoshino Resorts RISONARE Kohamajima Öne Çıkan Resim
Hoshino Resorts RISONARE Kohamajima Dış Mekan
Hoshino Resorts RISONARE Kohamajima Dış Mekan
Hoshino Resorts RISONARE Kohamajima Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hoshino Resorts RISONARE Kohamajima
Kohama Higashiomote 2954, Yaeyama-gun , Taketomi

Hoshino Resorts RISONARE Kohamajima misafirlere Taketomi bölgesinde, okyanus kıyısında, Taketomi Limanı ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede ve Taketomi Halk El Sanatları Müzesi ile 11,8 mi (18,9 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Nagomi-no-tō ile 11,9 mi (19,2 km) ve Nishi-Sanbashi İskelesi ile 12,2 mi (19,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit
Süit
Süit
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x