Canaan Coffee & Hotel

Taketomi
Canaan Coffee & Hotel Genel
Canaan Coffee & Hotel Genel
Canaan Coffee & Hotel Öne Çıkan Resim
Canaan Coffee & Hotel Dış Mekan
Canaan Coffee & Hotel Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Canaan Coffee & Hotel
758-1 Kohama , Taketomi

Canaan Coffee & Hotel konaklamanızda Taketomi bölgesinde, plajda, Nishi-Sanbashi İskelesi ile 17,8 km (11,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Komi Dağı ve Kannonzaki Deniz Feneri ile aynı bölgededir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Denize Bakan
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x