Horizon Resort

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Horizon Resort Öne Çıkan Resim
Horizon Resort Dış Mekan
Horizon Resort Dış Mekan
Horizon Resort Dış Mekan
Horizon Resort Kahvaltı
Image More +41 fotoğraf
Horizon Resort
Emm. N. Bambakousi Kamari Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Santorini bölgesindeki Horizon Resort misafirlere havaalanı yakınında, Ege Adaları ile Open Air Cinema Kamari 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kamari Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Antik Thira ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Horizon Resort misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda, Zemin Kat
Standard
Standard Oda, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x