Anna's and Argy's Apartments

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Anna's and Argy's Apartments Öne Çıkan Resim
Anna's and Argy's Apartments Dış Mekan
Anna's and Argy's Apartments Oda Düzeni
Anna's and Argy's Apartments Oda Düzeni
Anna's and Argy's Apartments Oda Düzeni
Image More +43 fotoğraf
Anna's and Argy's Apartments
Mesarias Archeas Thiras Road, Kamari Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Anna's and Argy's Apartments misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Open Air Cinema Kamari ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Kamari Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Antik Thira ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Argy)
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası (Anna)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x