HORIZON PALACE

Zanzibar, Zanzibar Town
HORIZON PALACE Yerinde Yemek
HORIZON PALACE Yerinde Yemek
HORIZON PALACE Yerinde Yemek
HORIZON PALACE Oda Düzeni
HORIZON PALACE Banyo Tipleri
Image More +24 fotoğraf
HORIZON PALACE
Baghani St Zanzibar, Zanzibar Town

HORIZON PALACE misafirlere Zanzibar Town (Stone Town) bölgesinde, People's Palace Museum ve Marahubi Palace yakınında. Bu otel Jaw's Corner ile 0,2 mi (0,3 km) ve Nakupenda Plajı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Otelin restoranı SKYMAKI COCKTAIL & SUSHI misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Zanzibar Town bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x