Horizon Loaloat El Nile

Kahire
Horizon Loaloat El Nile Öne Çıkan Resim
Horizon Loaloat El Nile Dış Mekan
Horizon Loaloat El Nile Dış Mekan
Horizon Loaloat El Nile Dış Mekan
Horizon Loaloat El Nile Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Horizon Loaloat El Nile
Corniche El Maadi , Kahire

Kahire bölgesindeki Horizon Loaloat El Nile konaklamanızda, Nile ve As-Salam International Hospital ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Gize Nekropolü ile 9,6 mi (15,5 km) ve Tahrir Meydanı ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 klimalı oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x