Horizon Hotel

Calangute
Horizon Hotel Genel
Horizon Hotel Genel
Horizon Hotel Dış Mekan
Horizon Hotel Dış Mekan
Horizon Hotel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Horizon Hotel
Porbawaddo , Calangute

Horizon Hotel misafirlere Calangute merkezinde, Baga Plajı ve Calangute Pazarı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Calangute Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Candolim Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Hint mutfağı sevenler için Tinto ideal; otelin havuz kenarı restoranı tavsiye edilir, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 50 ayrı ayrı döşenmiş odası mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gözetimli çocuk bakımı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer istek üzerine hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x