Hongxingju Inn

Jinzhong
Hongxingju Inn Öne Çıkan Resim
Hongxingju Inn Dış Mekan
Hongxingju Inn Dış Mekan
Hongxingju Inn Dış Mekan
Hongxingju Inn Dış Mekan
Image More +104 fotoğraf
Hongxingju Inn
Beihai West Street North 7th Alley No.10 , Jinzhong

Hongxingju Inn misafirlere Jinzhong (Pingyao) bölgesinde, Rishengchang Alışveriş Mağazası ve Pingyao Ancient City ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Pingyao Şehir Surları ile 0,6 mi (0,9 km) ve Nine Dragon Screen ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Hong Xing Ju, Hongxingju Inn misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 8.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Süit
Elite
Elite Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x