Honai Resort

Lesser Sunda Islands, Ubud
Honai Resort Genel
Honai Resort Genel
Honai Resort Genel
Honai Resort Genel
Honai Resort Genel
Image More +61 fotoğraf
Honai Resort
Jalan Sri Wedari, Tegallantang Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud bölgesindeki Honai Resort, Puri Lukisan Müzesi ve Ubud Kraliyet Sarayı ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu 4 yıldızlı resort otel Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 3,1 km ve Pura Penataran Sasih ile 4,6 km mesafede.

Otelin Endonezya mutfağı alanında uzman restoranı Hotapa Kitchen misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı (Tropical)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x