D'Bale Ananda Ubud Villa

Lesser Sunda Islands, Ubud
D'Bale Ananda Ubud Villa Öne Çıkan Resim
D'Bale Ananda Ubud Villa Dış Mekan
D'Bale Ananda Ubud Villa İç Mekan
D'Bale Ananda Ubud Villa Kahvaltı
D'Bale Ananda Ubud Villa Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
D'Bale Ananda Ubud Villa
Jalan Kelabang Moding Ubud Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud bölgesindeki D'Bale Ananda Ubud Villa konaklamanızda, The Global Harmony Monument ve Rio Helmi Gallery ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Ubud Maymun Ormanı ile 3,1 mi (4,9 km) ve Ubud Kraliyet Sarayı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x