Homestay Countryside

Orta Vietnam, Tan An
Homestay Countryside Genel
Homestay Countryside Genel
Homestay Countryside Genel
Homestay Countryside Genel
Homestay Countryside Genel
Image More +34 fotoğraf
Homestay Countryside
42 Ngo Si Lien Orta Vietnam, Tan An

Homestay Countryside misafirlere Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesinde, Chuc Thanh Pagodası ve Phuoc Lam Pagodası ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel My Khe Plajı ile 11,2 mi (18 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x