Hoi An Golden Horse Villa

Orta Vietnam, Tan An
Hoi An Golden Horse Villa Genel
Hoi An Golden Horse Villa Genel
Hoi An Golden Horse Villa Öne Çıkan Resim
Hoi An Golden Horse Villa Dış Mekan
Hoi An Golden Horse Villa Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Hoi An Golden Horse Villa
124 Le Hong Phong Quang Nam Orta Vietnam, Tan An

Hoi An Golden Horse Villa misafirlere Hoi An (Hoi An Kent Merkezi) bölgesinde, Phuoc Lam Pagodası ve Chuc Thanh Pagodası ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel My Khe Plajı ile 11,2 mi (18,1 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Junior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x