Home Sweet Home

Pisa
Home Sweet Home Öne Çıkan Resim
Home Sweet Home Dış Mekan
Home Sweet Home Dış Mekan
Home Sweet Home Kahvaltı
Home Sweet Home Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Home Sweet Home
Via martiri delle ardeatine 18 , Pisa

Pisa bölgesindeki Home Sweet Home konaklamanızda, Yatık Pisa Kulesi ve Arena Garibaldi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu konak otel Viareggio Plajı ile 15,7 mi (25,3 km) ve Piazza del Duomo ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Konak otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu konak otelde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Camera 4)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Camera 1)
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı (Camera 2)
Room
Superior Üç Kişilik Oda (Camera 3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x