Home hotel

Taşkent
Home hotel Öne Çıkan Resim
Home hotel Dış Mekan
Home hotel İç Mekan
Home hotel Kahvaltı
Home hotel Kahvaltı
Image More +23 fotoğraf
Home hotel
Mirabad Drive 1, 41a , Taşkent

Home hotel misafirlere Taşkent (Yakkasaroy District) bölgesinde, Özbekistan Güzel Sanatlar Müzesi ve Navoi Opera Salonu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Seattle Peace Park ile 1,2 mi (1,9 km) ve TV Tower ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 7 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, video oyun konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x