ATECA HOTEL SUITES

Taşkent
ATECA HOTEL SUITES Genel
ATECA HOTEL SUITES Genel
ATECA HOTEL SUITES Genel
ATECA HOTEL SUITES Genel
ATECA HOTEL SUITES Genel
Image More +122 fotoğraf
ATECA HOTEL SUITES
44 Ko'hinur ko'chasi , Taşkent

ATECA HOTEL SUITES misafirlere Taşkent merkezinde, Seattle Peace Park ve Museum of Applied Art ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel TV Tower ile 1,2 mi (1,9 km) ve Moyie Mubarek Library Museum ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Fringale Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 43 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x