Hollywood Beach Seaside

South Florida, Hollywood
Hollywood Beach Seaside Genel
Hollywood Beach Seaside Genel
Hollywood Beach Seaside Öne Çıkan Resim
Hollywood Beach Seaside Dış Mekan
Hollywood Beach Seaside Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
Hollywood Beach Seaside
333 Oaklahoma Street South Florida, Hollywood

Hollywood Beach Seaside size Hollywood (Hollywood Beach) bölgesinde, Hollywood Plajı ve Everglades Limanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Seminole Hard Rock Casino Hollywood ile 8 mi (12,9 km) ve Fort Lauderdale Plajı ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Hollywood Beach Seaside misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 15 klimalı odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

5 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Stüdyo
Room
Superior Oda
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x