Holiday World Resort

Batı Endülüs, Benalmadena
Holiday World Resort Genel
Holiday World Resort Genel
Holiday World Resort Genel
Holiday World Resort Genel
Holiday World Resort Genel
Image More +39 fotoğraf
Holiday World Resort
Avenida del Sol, km 215.6 Batı Endülüs, Benalmadena

Benalmádena bölgesindeki Holiday World Resort misafirlere deniz kıyısında, Malaga Province Beaches ve Carvajal Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Los Boliches Plajı ile 2,6 mi (4,1 km) ve La Carihuela ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Resort otelde yemek servisi yapan 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 3 bar/dinlenme salonu veya 3 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

400 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, gece kulübü ve ücretli su parkı mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x