Holiday Villa Hotel & Conference Centre Subang

Malezya Yarımadası, Subang Jaya
Holiday Villa Hotel & Conference Centre Subang Genel
Holiday Villa Hotel & Conference Centre Subang Genel
Holiday Villa Hotel & Conference Centre Subang Genel
Holiday Villa Hotel & Conference Centre Subang Öne Çıkan Resim
Holiday Villa Hotel & Conference Centre Subang Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Holiday Villa Hotel & Conference Centre Subang
9, Jalan SS 12/1 Malezya Yarımadası, Subang Jaya

Subang Jaya bölgesindeki Holiday Villa Hotel & Conference Centre Subang konaklamanızda, Sunway Pyramid Mall ve Bukit Jalil Ulusal Stadyumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu resort otel 1 Utama ile 8,3 mi (13,3 km) ve Mid Valley Mega Alışveriş Merkezi ile 8,9 mi (14,4 km) mesafede.

Little Cuba yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 390 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu resort otelde ayrıca kuaför, düğün organizasyonu hizmeti ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Deluxe
Deluxe Süit, 2 Tek Kişilik Yatak (Corporate)
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Corporate)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x