Holiday Inn Manchester Airport, an IHG Hotel

Ringway
Holiday Inn Manchester Airport, an IHG Hotel Genel
Holiday Inn Manchester Airport, an IHG Hotel Genel
Holiday Inn Manchester Airport, an IHG Hotel Öne Çıkan Resim
Holiday Inn Manchester Airport, an IHG Hotel İç Mekan
Holiday Inn Manchester Airport, an IHG Hotel Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Holiday Inn Manchester Airport, an IHG Hotel
1 PALMA AVENUE , Ringway

Holiday Inn Manchester Airport, an IHG Hotel misafirlere Manchester bölgesinde, havaalanı yakınında ve Wythenshawe Salonu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu misafir odası Old Trafford (Stadyumu) ile 8,8 mi (14,2 km) ve Canal Street (Kanal Sokağı) ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan Firin Restaurant yemek servisi için ideal, bu misafir odası, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 5.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

280 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu misafir odası etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Premium
Premium Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Süit
Süit
Premium
Premium Oda
Standard
Standard Oda
Room
Premium Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x