Holiday Inn Lusaka, an IHG Hotel

Cathedral Hill
Holiday Inn Lusaka, an IHG Hotel Genel
Holiday Inn Lusaka, an IHG Hotel Genel
Holiday Inn Lusaka, an IHG Hotel Genel
Holiday Inn Lusaka, an IHG Hotel Öne Çıkan Resim
Holiday Inn Lusaka, an IHG Hotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Holiday Inn Lusaka, an IHG Hotel
Cnr Birdcage Walk and Haile Selassie Ave , Cathedral Hill

Lusaka bölgesindeki Holiday Inn Lusaka, an IHG Hotel misafirlere Chilenje House ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Lusaka Ulusal Müzesi ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Parays Game Ranch ile 3,3 km (2,1 mil) ve Lusaka City Market ile 4,3 km (2,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 162 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 1 Yatak Odası (Long Stay)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x