City Lodge Lusaka

Cathedral Hill
City Lodge Lusaka Genel
City Lodge Lusaka Genel
City Lodge Lusaka Genel
City Lodge Lusaka Öne Çıkan Resim
City Lodge Lusaka Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
City Lodge Lusaka
6942 Suez Road Rhodes Park , Cathedral Hill

City Lodge Lusaka misafirlere Lusaka merkezinde, Chilenje House ve Lechwe Vakfı Sanat Galerisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Lusaka Ulusal Müzesi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Özgürlük Heykeli ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Four Seasons Bistro misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu
Kır
Kır Evi, 1 Yatak Odası, Mutfak, Bahçeli
Room
Comfort Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x