Holiday Inn Express Jakarta Wahid Hasyim, an IHG Hotel

Cava, Kebon Kacang
Holiday Inn Express Jakarta Wahid Hasyim, an IHG Hotel Genel
Holiday Inn Express Jakarta Wahid Hasyim, an IHG Hotel Genel
Holiday Inn Express Jakarta Wahid Hasyim, an IHG Hotel Genel
Holiday Inn Express Jakarta Wahid Hasyim, an IHG Hotel Öne Çıkan Resim
Holiday Inn Express Jakarta Wahid Hasyim, an IHG Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Holiday Inn Express Jakarta Wahid Hasyim, an IHG Hotel
Jl. K.H. Wahid Hasyim No.123 Cava, Kebon Kacang

Holiday Inn Express Jakarta Wahid Hasyim, an IHG Hotel Cakarta merkezinde, Sarinah Alışveriş Merkezi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Thamrin City Alışveriş Merkezi ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 2 km (1,3 mil) ve Tanah Abang Pazarı ile 3,7 km (2,3 mil) mesafede.

Restoranda Holiday Inn Express Jakarta Wahid Hasyim, an IHG Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

160 odada buzdolabı ve MP3 takma konsolu mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x