Holiday home

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Budva
Holiday home Öne Çıkan Resim
Holiday home İç Mekan
Holiday home Oda Düzeni
Holiday home Oda Düzeni
Holiday home Oda Düzeni
Image More +6 fotoğraf
Holiday home
Ulica Dositejeva bb Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Budva

Holiday home misafirlere Budva (Centar) bölgesinde, TQ Plaza ve Trg Između Crkava ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kotor Körfezi ile 12,9 mi (20,8 km) ve Porto Montenegro ile 13,9 mi (22,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü, kapalı havuz ve açık tenis kortu vardır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo Süit, 3 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Comfort
Comfort Stüdyo Süit, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x