Holiday Heaven

Malezya Yarımadası, Bukit Ceylon
Holiday Heaven Genel
Holiday Heaven Öne Çıkan Resim
Holiday Heaven Dış Mekan
Holiday Heaven Dış Mekan
Holiday Heaven Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Holiday Heaven
2 Persiaran Raja Chulan Malezya Yarımadası, Bukit Ceylon

Holiday Heaven size Kuala Lumpur (Golden Triangle (Altın Üçgen)) bölgesinde, Pavilion Kuala Lumpur ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve KLCC Park ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x