Holiday Club Katinkulta

Vuokatti
Holiday Club Katinkulta Genel
Holiday Club Katinkulta Genel
Holiday Club Katinkulta Genel
Holiday Club Katinkulta Genel
Holiday Club Katinkulta Genel
Image More +64 fotoğraf
Holiday Club Katinkulta
Katinkullantie 15 , Vuokatti

Holiday Club Katinkulta misafirlere Sotkamo bölgesinde, golf sahasına yakın ve Katinkulta Golf Sahası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel SuperPark Vuokatti Tema Parkı ile 1,9 mi (3,1 km) ve Vuokatinrinteet Kayak Merkezleri ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Modern Avrupa mutfağı seven misafirler için Easy Kitchen ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 116 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca 3 kapalı yüzme havuzu sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
King Suite, 1 Bedroom with Sauna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x