Holiday Al Khaleej Hotel

Al Khobar
Holiday Al Khaleej Hotel Genel
Holiday Al Khaleej Hotel Öne Çıkan Resim
Holiday Al Khaleej Hotel İç Mekan
Holiday Al Khaleej Hotel Yerinde Yemek
Holiday Al Khaleej Hotel Yerinde Yemek
Image More +6 fotoğraf
Holiday Al Khaleej Hotel
Tahlya Street, King Khaled Road , Al Khobar

Al Khobar bölgesindeki Holiday Al Khaleej Hotel misafirlere ana cadde üzerinde, Desert Designs ve Al-Rahmaniyah Mall ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Khobar Sahil Yolu ile 7,9 mi (12,7 km) ve Al Khobar Su Kulesi ile 9,3 mi (14,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 220 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, video oyun konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x