Ashbiliah Suites

Al Khobar
Ashbiliah Suites Genel
Ashbiliah Suites Öne Çıkan Resim
Ashbiliah Suites Dış Mekan
Ashbiliah Suites Yerinde Yemek
Ashbiliah Suites Yerinde Yemek
Image More +43 fotoğraf
Ashbiliah Suites
Ruqa'a Street, Al Hamra , Al Khobar

Al Khobar bölgesindeki Ashbiliah Suites misafirlere deniz kıyısında, Desert Designs ve Alturki Kulesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Al-Rahmaniyah Mall ile 6,5 mi (10,5 km) ve Khobar Sahil Yolu ile 6,7 mi (10,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x