Holden Manz Country House

Route 62, Cape Winelands
Holden Manz Country House Öne Çıkan Resim
Holden Manz Country House Dış Mekan
Holden Manz Country House Dış Mekan
Holden Manz Country House İç Mekan
Holden Manz Country House İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Holden Manz Country House
3 Green Valley Road Route 62, Cape Winelands

Holden Manz Country House misafirlere Franschhoek bölgesinde, dağda, Cape Floral Region Protected Areas ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Hottentots-Holland Doğa Koruma Alanı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı kır evi Huguenot Anıtı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Huguenot Memorial Müzesi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kır evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 5 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. İyi vakit geçirmeniz için şifreli televizyon kanalları ve iPod takma konsolu vardır. Ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet bulunmaktadır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz bitişik şaraphane ve açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Süit
Room
King Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x