Lavender Farm Guest House

Route 62, Cape Winelands
Lavender Farm Guest House Öne Çıkan Resim
Lavender Farm Guest House Dış Mekan
Lavender Farm Guest House Dış Mekan
Lavender Farm Guest House Dış Mekan
Lavender Farm Guest House Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Lavender Farm Guest House
1 Verdun Road Route 62, Cape Winelands

Lavender Farm Guest House misafirlere Franschhoek bölgesinde, dağda, Cape Floral Region Protected Areas ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Huguenot Anıtı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Huguenot Memorial Müzesi ile 1 mi (1,6 km) ve Hottentots-Holland Doğa Koruma Alanı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Koloniyel stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Franschhoek bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Manor Twin 8)
Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Honeymoon Suit
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Luxury view)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x