Hoi An Sea Sunset Homestay

Orta Vietnam, Dien Duong
Hoi An Sea Sunset Homestay Öne Çıkan Resim
Hoi An Sea Sunset Homestay Dış Mekan
Hoi An Sea Sunset Homestay Yerinde Yemek
Hoi An Sea Sunset Homestay Oda Manzaraları
Hoi An Sea Sunset Homestay Banyo Tipleri
Image More +27 fotoğraf
Hoi An Sea Sunset Homestay
Ha My Dong A Dien Duong Orta Vietnam, Dien Duong

Hoi An Sea Sunset Homestay misafirlere Dien Ban bölgesinde, plaj yakınında ve Ha My Plajı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon My Khe Plajı ile 7,2 mi (11,6 km) ve An Bang Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Hoi An Sea Sunset Homestay misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda
Room
Family Stüdyo
Room
Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x