Hoi An Blue Seaside Homestay

Orta Vietnam, Dien Duong
Hoi An Blue Seaside Homestay Öne Çıkan Resim
Hoi An Blue Seaside Homestay Dış Mekan
Hoi An Blue Seaside Homestay Dış Mekan
Hoi An Blue Seaside Homestay Dış Mekan
Hoi An Blue Seaside Homestay Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hoi An Blue Seaside Homestay
Ha My Dong A, Dien Duong wards Orta Vietnam, Dien Duong

Hoi An Blue Seaside Homestay misafirlere Dien Ban bölgesinde, plaj yakınında ve Ha My Plajı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 7,4 mi (11,9 km) ve An Bang Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda Hoi An Blue Seaside Homestay misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x