Green Boutique Villa

Orta Vietnam, Cam Thanh
Green Boutique Villa Genel
Green Boutique Villa Genel
Green Boutique Villa Öne Çıkan Resim
Green Boutique Villa Dış Mekan
Green Boutique Villa Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Green Boutique Villa
Thanh Nhat Hamlet Cam Thanh Village Orta Vietnam, Cam Thanh

Green Boutique Villa misafirlere Hoi An (Cam Thanh) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Cam Thanh Rice Fields ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 12,9 mi (20,8 km) ve Cua Dai Plajı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Balkon, Göl Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Balkon, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x