Hoi An Emerald Riverside Villa

Orta Vietnam, Cam Chau
Hoi An Emerald Riverside Villa Öne Çıkan Resim
Hoi An Emerald Riverside Villa Dış Mekan
Hoi An Emerald Riverside Villa Dış Mekan
Hoi An Emerald Riverside Villa Dış Mekan
Hoi An Emerald Riverside Villa Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Hoi An Emerald Riverside Villa
228 Cua Dai Cam Chau Ward Orta Vietnam, Cam Chau

Hoi An Emerald Riverside Villa misafirlere Hoi An (Cam Chau) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Cua Dai Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel An Bang Plajı ile 3 km (1,9 mil) ve Chua Cau Köprüsü ile 3,8 km (2,4 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (Connecting Room)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x