Do River Homestay

Orta Vietnam, Cam Chau
Do River Homestay Öne Çıkan Resim
Do River Homestay Dış Mekan
Do River Homestay Dış Mekan
Do River Homestay Dış Mekan
Do River Homestay Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Do River Homestay
226 Cua Dai Road Orta Vietnam, Cam Chau

Do River Homestay misafirlere Hoi An (Cam Chau) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Ba Le Pazarı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon My Khe Plajı ile 11,6 mi (18,7 km) ve Cua Dai Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x