Hofgärtnerhaus

Dresden
Hofgärtnerhaus Genel
Hofgärtnerhaus Genel
Hofgärtnerhaus Genel
Hofgärtnerhaus Genel
Hofgärtnerhaus Genel
Image More +51 fotoğraf
Hofgärtnerhaus
Brühlscher Garten 4 , Dresden

Hofgärtnerhaus misafirlere Dresden (Altstadt) bölgesinde, Dresden Elbe Vadisi ve Yeni Sinagog yakınında. Bu otel Hz Meryem Kilisesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Semper Opera Evi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Hofgärtnerhaus misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 29 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Tek
Tek Kişilik Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x