Hapimag Resort Dresden

Dresden
Hapimag Resort Dresden Genel
Hapimag Resort Dresden Genel
Hapimag Resort Dresden Öne Çıkan Resim
Hapimag Resort Dresden Dış Mekan
Hapimag Resort Dresden Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hapimag Resort Dresden
Landhausstrasse 6 , Dresden

Hapimag Resort Dresden misafirlere Dresden merkezinde, Dresden Elbe Vadisi ve Dresden Kent Sanat Galerisi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Hz Meryem Kilisesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Zwinger Sarayı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Hapimag Resort Dresden misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Zemin Kat
Stüdyo
Stüdyo
Superior
Superior Apart Daire
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x