Hoedjiesbaai Hotel

West Coast Yarımadası, Saldanha
Hoedjiesbaai Hotel Genel
Hoedjiesbaai Hotel Genel
Hoedjiesbaai Hotel Genel
Hoedjiesbaai Hotel Öne Çıkan Resim
Hoedjiesbaai Hotel Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Hoedjiesbaai Hotel
38 Main Road West Coast Yarımadası, Saldanha

Hoedjiesbaai Hotel konaklamanızda Saldanha bölgesinde, Calypso Plajı ile 16,7 km (10,4 mi) ve Langebaan Plajı ile 20,3 km (12,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Paternoster Plajı ile 27,8 km (17,3 mi) ve Cape Columbine Feneri ile 32 km (19,9 mi) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı The Eigebraai ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Saldanha bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1098 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x