Blue Bay Lodge

West Coast Yarımadası, Saldanha
Blue Bay Lodge Genel
Blue Bay Lodge Genel
Blue Bay Lodge Genel
Blue Bay Lodge Genel
Blue Bay Lodge Genel
Image More +190 fotoğraf
Blue Bay Lodge
Henry Wicht Avenue Blouwaterbaai West Coast Yarımadası, Saldanha

Blue Bay Lodge misafirlere Saldanha bölgesinde, plajda ve Saldanha Harbour ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Saldanha Golf Course ile 5 mi (8,1 km) ve Calypso Plajı ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Otelin restoranı Blue Bay Cafe misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 49 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, açık tenis kortu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Kır Evi
Classic
Classic Kır Evi
Apart
Apart Daire
Apart
Apart Daire
Economy
Economy Ev
Club
Club Kır Evi
Room
Traditional Kır Evi
Room
Basic Kır Evi
Room
Superior Ev
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x