HOCHoben

Mallnitz
HOCHoben Genel
HOCHoben Genel
HOCHoben Genel
HOCHoben Genel
HOCHoben Genel
Image More +42 fotoğraf
HOCHoben
Mallnitz 226 , Mallnitz

HOCHoben misafirlere Mallnitz bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında ve Mallnitz Visitor Center - Hohe Tauern National Park ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu tatil parkı Ankogelbahn 2 ile 2,4 mi (3,9 km) ve Ankogel I Teleferiği ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Restoranda HOCHoben misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil parkı misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, atari salonu/oyun odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Karavan, Teras (incl. EUR 50 cleaning fee)
Design
Design Kulübe, Balkon (Auernig, incl. EUR 60 cleaning fee)
Design
Design Kulübe, Teras, Bahçeli (Ankogel, incl. EUR 60 cleaning fee)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x