Gästehaus Zwischenberger

Avusturya Alpleri, Obervellach
Gästehaus Zwischenberger Genel
Gästehaus Zwischenberger Genel
Gästehaus Zwischenberger Genel
Gästehaus Zwischenberger Genel
Gästehaus Zwischenberger Genel
Image More +42 fotoğraf
Gästehaus Zwischenberger
Semslach 9 Avusturya Alpleri, Obervellach

Obervellach bölgesindeki Gästehaus Zwischenberger misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Groppenstein Boğazı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Raggaschlucht Şelalesi ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Alpe-Adria Patikası ile 14,9 km (9,2 mi) ve Wildegg Harabeleri ile 15,7 km (9,8 mi) mesafede.

Misafirler için LED televizyon olan 4 oda mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık tenis kortları gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak
Comfort
Comfort Stüdyo, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Yamacı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x