Hoang Dai 2 Hotel Da Nang

Orta Vietnam, Da Nang
Hoang Dai 2 Hotel Da Nang Genel
Hoang Dai 2 Hotel Da Nang Genel
Hoang Dai 2 Hotel Da Nang Öne Çıkan Resim
Hoang Dai 2 Hotel Da Nang Dış Mekan
Hoang Dai 2 Hotel Da Nang Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hoang Dai 2 Hotel Da Nang
97 Vo Van Kiet Orta Vietnam, Da Nang

Hoang Dai 2 Hotel Da Nang misafirlere Da Nang (Son Tra) bölgesinde, My Khe Plajı ve Doğu Denizi Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Han River ile 1,1 mi (1,8 km) ve Dragon Köprüsü ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır. Kumarda şansınızı denemeye hazırsanız, ücretsiz kumarhane ulaştırma hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo, Özel Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x