Dana Marina Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Dana Marina Hotel Genel
Dana Marina Hotel Öne Çıkan Resim
Dana Marina Hotel Dış Mekan
Dana Marina Hotel Dış Mekan
Dana Marina Hotel İç Mekan
Image More +56 fotoğraf
Dana Marina Hotel
Vo Van Kiet, Phuoc My, Son Tra Orta Vietnam, Da Nang

Dana Marina Hotel konaklamanızda Da Nang (Son Tra) bölgesinde, Han River ve Dragon Köprüsü ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel My Khe Plajı ile 1,5 km (0,9 mil) ve Han River Köprüsü ile 2,6 km (1,6 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 69 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Plaj Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x