Hoa De Nhat Hotel

Güney Vietnam, Tan Binh
Hoa De Nhat Hotel Öne Çıkan Resim
Hoa De Nhat Hotel İç Mekan
Hoa De Nhat Hotel Kahvaltı
Hoa De Nhat Hotel Kahvaltı
Hoa De Nhat Hotel Yerinde Yemek
Image More +40 fotoğraf
Hoa De Nhat Hotel
4/1/9-4/1/11 Hoang Viet Street Tan Binh Dist Güney Vietnam, Tan Binh

Hoa De Nhat Hotel konaklamanızda Ho Chi Minh City merkezinde, Ho Chi Minh Şehri Güzel Sanatlar Müzesi ile 7 dakika sürüş mesafesinde ve Giac Lam Pagodası ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Savaş Kalıntıları Müzesi ile 5 km (3,1 mil) ve Dam Sen Su Parkı ile 5,5 km (3,4 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x